Bigfoot – Käyttötarkoitus

BIGFOOT

Bigfootissa on samoja käytännöllisiä ominaisuuksia kuin Stone scorpionissa: telojen, oskilloinnin ja hyvän stabiilisuuden ansiosta vaunu liikkuu turvallisesti vaativassa maastossa, 350° kääntyvä ylävaunu lisää työtehokkuutta, koska porata voi vähimmillä paikanvaihdoilla ja etäohjaus lisää käyttöturvallisuutta ja -mukavuutta. Vaunu on helppo huoltaa, koska huoltokohteet ovat helposti saavutettavissa. Suunnittelu perustuu pitkään Stone scorpionin käyttökokemukseen: huoltokohteiden määrä on minimoitu ja lämmönsiirtoa on optimoitu. Imurointiin käytetään Stonepower pölynerotinta ja niskanvoiteluun Stonepower niskanvoitelulaitetta.

Bigfoot sopii yleislouhinnan erilaisiin työkohteisiin, mutta kiilalaitteen ansiosta sillä voi halkaista kiveä myös siellä missä räjäytykset on kielletty turvallisuussyistä. Porakoneella voi porata aloitusreiän kiilalaitteelle tai porata ilman kiilalaitetta.

Puomi on suunniteltu erityisesti sekä kiilalaitteen että porakoneen sisältävän porapään kannatteluun ja liikutteluun. Puomissa on vakiona zoom ja rollikka. Porapäätä pystytään pyörittämään kuten myös syöttöpalkkia. Syöttöpalkille löytyy myös zoom-toiminto.

Bigfoot-poravaunu soveltuu erinomaisesti kallioporaukseen ja kiilaukseen erilaisilla rakennustyömailla. Sitä voi käyttää kanaalilouhintaan, pulttaustyöhön sekä tarvekivilouhimoilla linja- tai vaakaporaustyöhön. Poravaunu pystyy toimimaan pienessä tilassa kokonsa, poratehonsa, tarkkuutensa, liikkuvuutensa ja kauko-ohjattavuutensa ansiosta. Sitä voi käyttää myös maanalaisissa projekteissa.

Stone splitter
Stone splitter
Stone splitter
Stone splitter