Huoltopalvelut ja käyttötuki

Stonepower-koneesi on pitkäikäinen kumppani, kun huolto pelaa. Helppo huollettavuus on ollut yksi keskeinen tavoite tuotekehityksessämme, ja olemme mielestämme onnistuneet siinä erinomaisesti. Varaosia on helposti saatavilla, ja huollettaviin kohtiin pääsee helposti käsiksi, sillä koneen rakenteet ovat helposti avattavissa.

Tekninen tuki

Onko sinulla kysyttävää Stonepower-koneesi toiminnasta? Pohditko huollon tarvetta tai saatavuutta? Tekninen tukemme auttaa kaikissa Stonepower-konettasi koskevissa kysymyksissä.

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Huolto

Onko aika huollattaa Stonepower-koneesi?

Huoltomme palvelee Kokemäellä tai tarvittaessa asiakkaan luona. Stonepower-koneilla on huolto-ohjelma, joka perustuu käyttötunteihin. Pyrimme aina myös ennakoimaan tulevia huoltotarpeita, eli meiltä saat täyden palvelut huollot!

Varaosat

Stonepower-kallioporavaunuihin on hyvin saatavilla varaosia. Valitsemme varaosien toimittajat laadun ja toimitusajan perusteella. Huolto- ja varaosapalvelumme Kokemäellä palvelee asiakkaitamme, ja tarvittaessa käymme vaihtamassa varaosat myös asiakkaan toimipisteellä tai työmaalla.

Ota yhteyttä huoltoomme, ja etsitään tarvitsemasi varaosa!