Stonepower yrityksenä

Kiukaisten Asennuspalvelu Oy aloitti kallioporalaitteiden valmistuksen vuonna 2000. Ensimmäinen kallioporavaunu Stonepower-nimellä valmistui vuonna 2007. Vuonna 1996 perustettu Kiukaisten Asennuspalvelu oli monialayritys, jonka ensimmäisenä toimialana oli sähkö- ja LVI-asennukset. Työtehtävät kuljettivat teollisuuden kunnossapitoon, josta omaksi osaamisalueeksi kehittyi hydraulilaitteet.

Vuonna 2019 Kiukaisten Asennuspalvelu Oy ja Rockrobot Oy fuusioituivat. Tästä lähtien Stonepower-tuotteita on kehittänyt, valmistanut ja myynyt Rockrobot Oy.

Koko toiminnan ajan keskeisinä lähtökohtina ovat olleet tyytyväinen asiakas sekä keskittyminen pintaporauksessa käytettäviin tehokkaisiin ja nykyaikaisiin laitteisiin.

Olemme itse toimineet kivitöissä, joten tiedämme mitä laitteistolta vaaditaan. Olemme huomanneet kaipaavamme ominaisuuksia, joita ei ennen Stonepower-tuotteita ole ollut markkinoilla. Kuuntelemme myös erityisen tarkkaan mitä asiakas haluaa. Meiltä löytyy innostusta, tietoa, osaamista ja kokemusta erilaisten kallioporauslaitteistojen kehittämisestä ja valmistamisesta.

Stonepower-tiimi pyrkii vastaamaan kallioporauslaitteistoille asetettuun kovaan kestävyyden ja tehokkuuden haasteeseen poravaunun omassa kokoluokassa: telaketjuinen 350° kääntyvä hydraulinen kallioporavaunu mahtuu ja kykenee toimimaan tiloissa, joissa suurin osa kallioporauslaitteistoista jää ulkopuolelle. Onnistumalla tavoitteessamme pystymme madaltamaan yrittäjän kynnystä hankkia laadukas ja kovaa kulutusta kestävä kalusto louhinta- ja kivirakennusalan toimeksiantoihin.

Stonepower – valmistettu Suomessa

Katso video!

Stonepower-visio

Haluamme olla erottuva ja asiakkaille eniten lisäarvoa tuottava kumppani valituilla markkinoilla.

Missio

We keep rock moving

Stonepower-pintaporausvaunut ovat todellakin ”toimivia koneita”. Voit luottaa niiden toimintavarmuuteen. Kun huoltoa tai kunnossapitoa tarvitaan, varaosia on helposti saatavilla ja Stonepower-laitteita on helppo huoltaa. Tekninen tuki on kaikkien asiakkaidemme saatavilla ja tavoitettavissa. Olemme ylpeitä voidessamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme!

Arvot

 


Uudistuminen

Haluamme olla rohkea ja lisäarvoa tuottava edelläkävijä alan kehityksessä.

Kumppanuus
Toimintamme perustuu yhteistyölle, toistemme kunnioitukselle ja luottamukselle.

Ihmiset
Teemme asioita yhdessä – sitoutuneesti ja vastuuntuntoisesti.
Arvostamme laatua, joustavuutta ja jatkuvaa kehittymistä.