Tietosuojaseloste

Keitä olemme ja mitä teemme

Rockrobot Oy on Kokemäellä sijaitseva yritys.

Rockrobot Oy

Käyntiosoite: Skaffarinkatu 7 32800 KOKEMÄKI

Postiosoite: Vesimyllynkatu 2 33310 TAMPERE

Puh. +358 40 588 2755

S-posti info@stonepower.fi

Verkkosivut: https://www.stonepower.fi

Y-tunnus: 2583133-7

 

Kehitämme ja valmistamme kallioporavaunuja, porapäitä ja niihin liittyviä osia. Palveluihimme kuuluvat huolto, ylläpito ja tekninen tuki. Myymme varaosia valmistamiimme laitteisiin.

 

Tavoitteemme

Nykyiset softatuotteet ovat usein avoimia: vapaita koodattavaksi ja käytettäväksi. Jokainen tuote on pieni osa valtavaa, monimutkaista ja jatkuvasti muuttuvaa, dynaamista, kokonaisuutta, jossa tietoa vaihdetaan ja kerätään enimmäkseen tarkkailua, kaupallista tai poliittista käyttöä varten. Tietosuojakäytänteemme on siksi kaikkien käyttämiemme softien valmistajien toimittamien tietosuojaselosteiden summa, ja ne on lueteltu tässä selosteessa siltä osin kuin ne liittyvät sinun yksityisyytesi suojaamiseen.

Kukaan ei voi taata 100% turvallisuutta netissä. Meitä motivoi jatkuva oppiminen ja sellaisten kallioporausalan tuotteiden luominen, joille on kysyntää – ei sinun tietojesi kerääminen! Tarjoamme verkkopalveluita luodaksemme suuren ryhmän, joka koostuu asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme, ja mikä pyrkii lisäämään ja kehittämään kallioporausalaan liittyvää osaamista. Tämä ei onnistu ilman kommunikaatiota, ja kommunikaation yleensä liittyy henkilötietoa jokaisesta osallistujasta. Yritämme minimoida hallussamme olevien henkilötietojen määrää. On kuitenkin kerättävä tietoa verkkovierailuista, jotta pystymme suojelemaan verkkosivujamme hyökkäyksiltä ja seuraamaan markkinatrendejä ja -vaatimuksia.

TUTUSTU NÄIHIN TIETOSUOJASELOSTEISIIN. JOS ET HYVÄKSY NIITÄ, ET VOI KÄYTTÄÄ NÄITÄ VERKKOPALVELUITA.

Henkilötietojen käsittelyssä käytetyt ohjelmat, sovellukset ja tietokannat

Google

Tällä hetkellä Google tunnetaan ehkä tehokkaimpana tiedon kerääjänä. Siksi se on keskeisessä roolissa myös tietosuojakäytänteissämme. Olemme luetelleet yksityisyytesi suojelemisen näkökulmasta avainasemassa olevat softat. Käytämme (Googlen) Youtube ja Google maps- upotuksia. Joten, Googlen tietosuojakäytänteistä saat parhaimman käsityksen suojauksen tasosta, koska Google on se osapuoli, jolla luultavasti on sinusta laajin tietomäärä.

Googlen tietosuojaseloste löytyy täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=en

WordPress

WordPressin perusasennus ei kerää käyttäjätietoja.
Verkkosivumme on toteutettu WordPressillä: https://www.stonepower.fi
Wordpress käyttöehdot: https://en.wordpress.com/tos/
Wordpress tietosuojaseloste: https://wordpress.org/about/privacy/

WordPressiin asennetaan lisäosia toiminnallisuuden lisäämiseksi. Emme luettele tässä niitä kaikkia turvallisuussyistä; luettelemme ne, jotka asentavat keksin (cookie) ja/tai keräävät verkkovierailuista tietoa muilla tekniikoilla. Valtaosa softantuottajista käyttää verkkosovelluksissaan keksejä, jos käyt heidän verkkosivuillaan ja/tai lataat heiltä softaa, mutta eivät seuraa niiden sivujen liikennettä, joihin heidän softansa on asennettu. Eli toisin sanoen he seuraavat meitä eikä sinua.

Meidän täytyy tarkkailla verkkovierailuja sivuston turvallisuuden varmistamiseksi ja seurataksemme markkinoita. Voidaksemme valita turvalliset lisäosat seuraamme tietoturvailmoituksia, aiheeseen liittyviä uutisia ja blogeja, tutkimme lisäosien luotettavuutta, turvallisuutta ja toiminnallisuutta, seuraamme muiden käyttökokemuksia ja ajamme säännöllisiä tietoturvatarkastuksia ennen niiden käyttöönottoa ja myös sen jälkeen.

Sähköpostiohjelmat ja -sovellukset:

Blue mail
https://bluemail.me/gdpr/

Mail (in Iphone), tehdasasennus
https://www.apple.com/legal/privacy/en-ww/

Mail (in Android), tehdasasennus
https://policies.google.com/privacy

Outlook
https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

Roundcube
https://wordpress.org/about/license/

Social media:

Facebook and Messenger

Facebook-osoitteemme on: https://www.facebook.com/stonepowerFin/
Facebookin ja Messengerin tietosuojaseloste: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Käyttämäsi Facebookin ja siihen liittyvien tuotteiden, ominaisuuksien, sovelluksien, palveluiden, teknologioiden ja Facebookin tarjoaman softan käyttöehdot: https://www.facebook.com/legal/terms/update

Instagram

Instagrammilla on sama omistaja kuin Facebookilla, ja sovellukset vaihtavat tietoa käyttäjistä keskenään:

Instagram-osoitteemme on: https://www.instagram.com/stonepower.fi/?hl=fi

Instagram tietosuojaseloste: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Nämä käyttöehdot kattavat Instagram-käyttösi ja tarjoavat tietoa Instagrammin palveluista. Kun luot tilin Instagrammiin, suostut näihin ehtoihin: https://help.instagram.com/581066165581870?ref=dp

Pinterest

Pinterest-osoitteemme on: https://fi.pinterest.com/lehtinen1033/
Pinterest-tietosuojaseloste: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Pinterestin tietosuojaan liittyvät asiat löytyvät täältä: https://policy.pinterest.com/fi/privacy-policy

Pinterest-sovelluksen käyttöehdot hyväksytään asennettaessa. Sovelluksella on pääsy seuraaviin tietoihin Android-puhelimessasi: https://help.pinterest.com/en/articles/android-permissions

Issuu

Esitteemme löytyvät täältä: https://issuu.com/stonepowerrockrobot

Issuu-tietosuojaseloste: https://issuu.com/legal/privacy
Issuu-käyttöehdot: https://issuu.com/legal/terms

Youtube -kanava

Youtube-kanavamme: https://www.youtube.com/channel/UCOWxtCGy2qtxYsdb8eLG0SQ

Youtuben tietosuojaseloste: https://www.youtube.com/t/privacy_guidelines

Google, Youtuben omistaja, näyttää tietosuojaselosteen ja käyttöehdot täällä: https://policies.google.com/?hl=en

Mitä henkilötietoa keräämme

Voit käydä toimipisteessämme, soittaa, lähettää sähköpostia, lähettää tekstiviestin, mesettää, käyttää verkkopalveluitamme: verkkosivuja, Facebookia, Instagrammia, Pinterestiä tai katsoa Youtube- kanavaamme. Voit tavata meidät messuilla tai muissa kauppa- tai teknologiatapahtumissa. Suurimmassa osassa tällaisia tilanteita sinusta jää jälki. Ehkä jätät käyntikorttisi tai puhelinnumeron, ehkä IP-osoitteen tai edustamasi yhtiön verkkosivusto-osoitteen.

Henkilötieto, jonka tällöin saamme, voidaan jaotella kahteen kategoriaan:

 1. Henkilötieto, jonka annat meille. Se voi olla nimi ja yhteystiedot. Se voi myös olla kommentti, tilaus, tiedustelu, kaveripyyntö Facebookissa tai mikä tahansa muu tieto, jonka annat meille.
 2. Jättämäsi jälki. Saatat vierailla verkkopalvelussamme ja tilastointi- ja turvasovelluksemme rekisteröivät sen. Tällaista tietoa kerätään niin käyttäjien kuin palvelun tuottajien turvallisuuden ylläpitämiseksi. Sen avulla seurataan myös asiakkaiden kiinnostuksen kohteita.

Kommunikaatiota tarvitaan käyttökelpoisten ja tarpeellisten tuotteiden luomiseksi. Inspiroiva keskustelu parantaa tehokkuutta; kannustus ja mielipiteiden vaihto vahvistaa ja auttaa meitä saavuttamaan tavoitteitamme.

Yllä kuvattujen roolien ja tilanteiden lisäksi henkilötietoa kerätään työntekijöistä, toimittajista ja sponsoroinnin kohteista. Kaikissa näissä tapauksissa tarvitaan myös yhteystietoja. Ainoat arkaluontoiset asiat keräämistämme henkilötiedoista liittyvät työntekijöihin: sairaslomat, palkat ym. Talous- ja henkilöstöhallinto on meillä ulkoistettu konsernin sisällä.

Sähköposti

Sähköposti sisältää sähköpostiosoitteesi sekä mahdollisen viestisi ja/tai liitteet. Saatat lähettää enemmän henkilötietoja viestikentässä tai liitteenä, jos niin päätät. Sähköpostisovellus kerää IP- osoitteesi, selaintyypin ja -version tunnistaakseen ja estääkseen spämmin ja voidakseen huolehtia viestin siirtämisestä.

Käytämme seuraavia ohjelmia ja sovelluksia sähköpostiesi käsittelyyn: Outlook, Blue mail, Thunderbird ja Mail. Sähköpostit, jotka sisältävät henkilötietoa, voidaan jaotella viiteentoista kategoriaan:

 1. Tilaukset
  Nämä tiedot siirretään ERP- ja CRM-järjestelmäämme asiakaspalveluvalmiuden varmistamiseksi ja myynnin seuraamiseksi.
 2. Palaute
  Nämä tiedot saatetaan siirtää ERP- ja/tai CRM-järjestelmiin hyödynnettäväksi tuotesuunnittelussa, -kehityksessä ja -valmistuksessa sekä asiakaspalvelussa.
 3. Sopimusasiat
  Nämä tiedot siirretään ERP- ja/tai CRM-järjestelmiin käytettäväksi sopimuksen alaisten asioiden hoitamiseen.
 4. Työnhaku ja CV:t
  Mikäli työnhaku johtaa työsuhteeseen, tiedot siirretään työntekijärekisteriin. Mikäli näin ei käy, tietoja säilytetään sähköpostissa korkeintaan kolme vuotta seuraavien työntekijähakujen varalta.
 5. Tarjoukset
  Nämä säilytetään sähköpostissa, mikäli ne ovat ajankohtaisia tai saattavat muuttua sellaiseksi lähitulevaisuudessa tilanteiden ja tarpeiden muuttuessa.
 6. Lääkärintodistukset ja muut poissaoloihin liittyvät dokumentit
  Sensitiivistä tietoa kuten lääkärintodistuksia ja palkkoja, käsittelevät vain ne, joiden työhön se sisältyy. Sähköpostiversio asiasta hävitetään, kun tieto on tallennettu työntekijärekisteriin.
 7. Logistiikkaan liittyvien kontaktihenkilöiden yhteystiedot
  Nämä tiedot siirretään ERP- ja/tai CRM-järjestelmiin hyödynnettäväksi kirjanpidossa ja logistiikan hoitamisessa.
 8. Kirjanpitoasiat
  Kirjanpidossa tarvittavien asioiden tallentamiseen on laillinen peruste.
 9. Ilmoitukset
  Olennaiset toimintaamme liittyvät ilmoitukset säilytetään mailissa ja/tai siirretään CRM- ja/tai ERP-järjestelmään.
 10. Tekninen tuki
  Sisäinen/ulkoinen, tuleva/lähtevä tekninen tuki: nämä tiedot saatetaan siirtää ERP- ja/tai CRM-järjestelmiin hyödynnettäväksi sisäisessä ja ulkoisessa toiminnassa, asiakkaan ja työntekijän teknisen tuen tarpeen seuraamiseen ja tukiprosessin luomiseen ja seuraamiseen.
 11. Mainokset
  Olennaiset toimintaamme liittyvät mainokset säilytetään mailissa ja/tai siirretään CRM- järjestelmään.
 12. Kumppanuusasiat
  Olennaiset yhteistyöhön liittyvät asiat säilytetään mailissa ja/tai siirretään CRM- järjestelmään tiedon ja liiketoiminnan kehittämiseksi.
 13. Henkilöön liittyvät tuotekehitysasiat
  Olennaiset tuotekehitykseen liittyvät henkilöasiat säilytetään mailissa ja/tai siirretään ERP- järjestelmään tiedon ja liiketoiminnan kehittämiseksi.
 14. Koulutus, ilmoittautumiset ja koulutusmateriaali
  Nämä tiedot säilytetään jatkokäyttöä varten.
 15. Muut
  Epäolennaiset sähköpostit poistetaan, ajankohtaiset säilytetään niin kauan kuin niille on käyttöä suunnittelussa, asiakaspalvelussa, logistiikassa, kirjanpidossa tai muussa päivittäisessä liiketoiminnassa.

Jos hauat poistaa meille lähettämäsi sähköpostin järjestelmästämme, ota yhteyttä: Petri Lehtinen, Puh. +358 40 588 2755, s-posti info@stonepower.fi

Kommentit

Kommentit ovat sinun kirjoittamiasi vastauksena johonkin verkkosisältöömme, ja sisältävät avatarin, minkä olet tehnyt kyseiseen sovellukseen. Alusta, joka mahdollistaa kommentoinnin, kerää IP-osoitteesi, selaintyypin ja -version ym tunnistaakseen ja sulkeakseen spämmääjät pois.

Facebook: Kirjautuneet vierailijat voivat kommentoida. Kommentit ovat kaikkien luettavissa.

Instagram: Kirjautuneet vierailijat voivat kommentoida. Kommentit ovat kaikkien luettavissa.

Messenger: Kirjautuneet vierailijat voivat jättää Messenger-viestejä. Emme julkaise viestejäsi.

Pinterest: Kirjautuneet vierailijat voivat kommentoida. Kommentit ovat kaikkien luettavissa.

Verkkosivusto: Alusta tukee kommentoimista, mutta emme ole ottaneet sitä käyttöön.

Youtube: Kirjautuneet vierailijat voivat kommentoida. Kommentit ovat kaikkien luettavissa.

Jos haluat poistaa jonkin kommenttisi, ota yhteyttä: Petri Lehtinen, Puh. +358 40 588 2755, s-posti info@stonepower.fi

 

Media

Emme anna verkkovierailijoille mahdollisuutta ladata serverillemme dokumentteja, kuvia ja/tai videoita tietoturvasyistä. Jos haluat lähettää meille liitteen, lähetä se sähköpostitse. Julkaisemme tällaista materiaalia vain, jos molemmat siihen suostuvat. Emme käytä verkkopalveluissamme kuvia, joissa kasvot ovat tunnistettavissa, paitsi jos kyseessä on linkki lehti- tai verkkojulkaisuun ja/tai oma julkaisusi, ja julkaisu on kannustava. Jos kuitenkin löydät jotakin materiaalia, jonka koet loukkaavan yksityisyyttäsi, ilmoita siitä meille, ja poistamme materiaalin välittömästi.

Materiaalin poistamiseksi verkkopalvelusta ota yhteyttä: Petri Lehtinen, Puh +358 40 588 2755, sähköposti info@stonepower.fi

 

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake kerää nimesi, sähköpostiosoitteesi ja viestisi ja ohjaa ne sähköpostitse henkilöille, jotka yrityksessämme hoitavat näitä asioita. Poistamme näin kerätyn tiedon vuosittain paitsi jos yhteydenotto johtaa asiakasuhteeseen. Tässä tapauksessa henkilötieto siirretään asiakasrekisteriimme.

Jos olet Tanskasta, Ruotsista tai Norjasta, mutta otat yhteyttä Suomen toimipaikkaamme, ohjaamme tiedustelusi mahdollisesti sinua lähimpänä olevalle jälleenmyyjälle. Ilmoitamme sinulle, jos tiedustelusi siirretään.

Sovellus, jolla yhteyslomake on toteutettu, ei kerää sinun henkilötietojasi. Se kerää tietoja siitä, joka on asentanut sovelluksen (meistä).

Jos haluat muuttaa tietojasi tai poistaa jättämäsi tiedot, ota yhteyttä: Petri Lehtinen, Puh +358 40 588 2755, sähköposti info@stonepower.fi

 

Keksit (cookie) ja vastaavat teknologiat

Keksillä tarkoitetaan lyhyttä koodia, jonka ohjelma tai sovellus asentaa tietokoneellesi tarkkaillakseen selaintasi. Keksillä ja vastaavilla teknologioilla voidaan toteuttaa sellaisia toimintoja kuin esimerkiksi, että kävijälaskuri laskee saman vierailijan vierailijaksi vain kerran päivässä (vierailulaskuri sen sijaan kasvaa) tai mitä linkkejä klikataan.

Suurimmassa osaa selaimista on asetukset, joilla voi estää keksit ja/tai seurannan sekä poistaa kerääntyneet keksit. Verkosta löytyy helposti ohjeet kullekin selaimelle.

Me käytämme keksejä. Jos käyt sivullamme, saat keksit stonepower.fi:stä, youtube.com:sta ja issuu.com:sta. Keksejä kertyy lisää valintojesi mukaisesti, esim. jos klikkaat Facebook-painiketta, saat Facebook-keksin. Osa seurantalogiikoista ei perustu keksien käyttöön. Verkkovierailuasi seurataan, vaikka et näe keksilistassa tilastointiin tai tietoturvaan liittyvää keksiä. Me voimme kuitenkin luetella sinulle sovellukset, joita käytämme näiden toimintojen toteuttamisessa ja voit käydä lukemassa niiden tuotteiden tietosuojaselosteet.

Saadaksesi yksityiskohtaista tietoa tutustu/hanki tietoa käyttämäsi selaimen asetuksista ja/tai lue www.allaboutcookies.org.

 

WordPress:

Worpress kerää kävijätietoa asentajasta (meistä), ei verkkovierailijoista.

Worpressin keksikäytänteet:
https://en.support.wordpress.com/cookies/
https://codex.wordpress.org/WordPress_Cookies

 

Toisilta verkkosivuilta upotettu sisältö

Verkkosivuiltamme löytyy upotettua sisältöä (esim. videoita, karttoja, kuvia, artikkeleita jne). Upotettu sisältö toimii samalla periaatteella kuin että kävisit itse lähdesivulla. Nämä lähdesivut saattavat kerätä tietoa sinusta, käyttää keksejä, sisältää upotetun lisäseurantasovelluksen, jolla tarkkaillaan miten käytät upotettua sisältöä.

Käytämme upotettua sisältöä mm. seuraavista sivustoista: issuu.com, kivirock.fi, youtube.com, google maps, koneporssi.com

Pinterestissä on poikkeuksellisen paljon upotettua sisältöä, koska se perustuu ideoiden jakamiseen.

Analysointi

Käytämme tilastotietoa analysoidaksemme verkkovierailuita: kuinka monta verkkovierailijaa ja kuinka monta kertaa he käyvät verkkosivuillamme, kuinka kauan he viipyvät, mitkä tuotteet kiinnostavat. Tilastotieto paljastaa myös hyökkäysmäärän ja taajuuden kuten myös jotkin sivuston virhetoiminnot. On tärkeää tietää myös mitä selaimia verkkovierailijat käyttävät, jotta testaus voidaan kohdistaa eniten käytettyihin selaimiin.

Tietojen keräys ja luovutus

Miksi keräämme henkilötietoja

Keräämme henkilötietoja luodaksemme ja ylläpitääksemme asiakassuhteita, hoitaaksemme logistiikkaa ja henkilöstöhallintoa, kirjanpitovelvoitteiden vuoksi, sponsoroinnin vuoksi, täyttääksemme lain asettamat velvoitteet ja kehittääksemme tietotaitoamme ja poralaitteisiin liittyvää liiketoimintaamme yhteistyökumppaneiden kanssa.

Keräämme verkkovierailijoiden käynneistä tilastotietoa suojellaksemme sivustoamme ja nähdäksemme mitä tuotteita ja ominaisuuksia asiakkaat etsivät.

Mihin toimitamme henkilötietoja

Emme toimita henkilötietojasi millekään taholle, mikäli lainsäädäntö ei siihen velvoita. Vain jos olet Tanskasta, Ruotsista tai Norjasta, ohjaamme sinut todennäköisesti lähimmälle jälleenmyyjälle. Ilmoitamme sinulle tästä. Mutta osa käyttämistämme ohjelmista ja sovelluksista, joilla olemme rakentaneet verkkopalvelumme, kerää käyttäjätietoa ja ne saattavat jakaa sitä ulkopuolisten tahojen kanssa. Kannattaa tutustua erityisen tarkasti sosiaalisen median toimijoiden tietosuojaselosteisiin.

Ks ”Henkilötietojen käsittelyssä käytetyt ohjelmat, sovellukset ja tietokannat”.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Säilytämme täyttämääsi yhteydenottolomaketta vuoden, paitsi jos yhteydenotosta kehittyy pitkä keskustelu tai asiakassuhde, ja siirrämme tietosi asiakasrekisteriin. Asiakasrekisteristä ei poisteta asiakastietoja niin kauan kuin tarvitsemme kyseisiä yhteystietoja toimittaaksemme mahdollisesti tietoa valmistamastamme laitteesta.

Jokaiselle laitevalmistajalle voi tulla eteen tilanne, jossa pitää voida pystyä ilmoittamaan tuotteen käyttäjille valmistuksen jälkeen esille tulleesta viasta, joka saattaa vaarantaa käyttäjän turvallisuuden. Valmius tällaiseen viestintään täytyy säilyttää. Tästä syystä asiakasrekisteri on tärkeä myös laitetta käyttäville.

Henkilöstötiedon kerääminen ja tallentaminen perustuu lain asettamaan velvoitteeseen.

Logistiikkaan liittyvää henkilötietoa säilytetään niin kauan kuin kyseessä olevan yrityksen palveluita käytetään tai niin kauan kuin saamme tietää, että kyseinen henkilö on vaihtanut työtä ja/tai yritystä eikä toimi enää yhteyshenkilönämme.

Sponsorointiin liittyvät henkilötiedot säilyvät rekisterissä kirjanpidon ja sponsoroinnin suunnittelun vuoksi.

Mitä oikeuksia sinulla on koskien henkilötietojasi rekisterissämme

Voit pyytää itseäsi koskevat henkilötiedot miltä tahansa organisaatiolta, jolla on henkilötietojasi. Voit myös pyytää organisaatiota tuhoamaan sinua koskevat tiedot. Ne tuhotaan, mikäli niiden säilyttämiseen ei ole laillista velvoitetta. Lähetä kirjallinen pyyntö yhteyshenkilölle. Kerro koko nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, asiakastunnus, jos sinulla on sellainen, tiedon kuvaus ja aikakehys, mikäli tiedossa.

Ota yhteyttä: Petri Lehtinen, Puh. +358 40 588 2755, s-posti info@stonepower.fi

Miten suojelemme henkilötietojasi

Vain ne henkilöt näkevät henkilötietosi, joiden työhön se kuuluu yrityksessämme.

Koodin turvallisuus
Avoin lähdekoodi (open source)
Wordpress, WordPress-lisäosat ja Thunderbird ovat avoimia lähdekoodeja. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi tarkistaa ne ja koodaajat eivät yleensä hyödy suoraan taloudellisesti. On vaikeampaa piilottaa koodiin salaista toiminnallisuutta kuten valvontaa, hakkerointia tai muita rikollisia toimintoja, kun koodi on avoin kaikille kaikkina aikoina.

GNU general public license: http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.txt
https://wordpress.org/about/license/

Palvelimet ja niiden turvallisuus
Kaikki palvelimet, joita käytämme, on ulkoistettu. ERP- ja CRM-järjestelmät sisältäen henkilötietoja sijaitsevat palvelimilla, joista vastaavat oscar.fi and louhi.fi. Sosiaalisen median palvelimien sijainnit ja turvallisuustasot päättää kukin palveluntarjoaja. Lue ”Henkilötietojen käsittelyssä käytetyt ohjelmat, sovellukset ja tietokannat”
ERP-järjestelmän palvelin sijaitsee Suomessa Tier3-tason tiloissa, joissa on kulunvalvonta ja murtosuojaus. Ne täyttävät Viestintäviraston määrittämät teletilojen turvallisuutta koskevat vaatimukset 48A/2003M Viestintäverkon fyysisestä suojaamisesta (murto-, palo-ja vesisuojaus) ”tärkeässä tilassa”. Verkko on suojattu mm palomuurilla.
CRM-tietokanta, verkko ja s-postipalvelin sijaitsevat myös Suomessa. Palvelin on suojattu mm palomuurilla ja se on L2-eriytetyssä verkossa.
Vain valtuutetut työntekijät saavat koskea palvelimiin.

WordPress
Wordpressin turvallisuus: https://en.support.wordpress.com/security/

Laiteturvallisuus
Laitteisiin, joita käytämme kommunikointiin asiakkaiden kanssa, joilla luemme tai käsittelemme henkilötietoja, on aktivoitu salasanatarkistus tai PIN-koodi luvattoman käytön estämiseksi. Niitä käytetään vain turvallisissa verkoissa, joissa käytetään palomuuria. Laitteisiin on asennettu jokin tietoturvaohjelma: Windows defender, https://www.f-secure.com/en/f-secure tai https://us.norton.com/

Tulostukset
Vältämme tulostamasta henkilötietojasi. Jos kuitenkin jostain syystä henkilötiedot ovat paperilla, säilytämme sitä lukitussa kaapissa ja tuhoamme tulosteet ja/tai käyntikortit heti kun niitä ei enää tarvita. Laki saattaa velvoittaa meitä säilyttämään henkilötietosi.

 

Mitä voit tehdä parantaaksesi henkilötietojesi suojaa
Lue sosiaalisen median tietosuojaselosteet tarkasti. Vältä softaa, jonka käyttö vaatii rekisteröitymisen. Kiellä selaimen asetuksista seuranta, kiellä keksit ja poista vanhat keksit käyttämistäsi koneista. Perusohjeistus löytyy täältä:
https://help.instagram.com/369001149843369/ ja täältä: https://en.support.wordpress.com/security/

Mitä teemme tietovuodon tapahtuessa

Palvelimet
Palvelimia, joilla henkilörekisterimme sijaitsevat, valvotaan vuorokauden ympäri niin fyysisesti kuin tietoturvaohjelmilla. Jos tapahtuu tietovuoto, meitä informoidaan ja me jaamme tiedon niille asiakkaillemme, joita tieto koskee.

Tietovuodon syy selvitetään ja parannetaan toimintamallia vastaavan tapahtuman estämiseksi jatkossa. Näin toimimme myös, jos tieto vuotaa omasta laitteistostamme, tiloistamme tai henkilökunnalta.

Miltä ulkoisilta toimijoilta saamme tietoa sinusta
Saamme tietoa sinusta, jos otat yhteyttä meihin. Keräämme mahdollisista verkkovierailuista tilastotietoa sekä turvallisuuden että itse tilastoinnin vuoksi. Tarkemmat kuvaukset osioissa:
”Henkilötietojen käsittelyssä käytetyt ohjelmat, sovellukset ja tietokannat” ”Analysointi”

Mitä automaattista päätöksentekoa ja/tai profilointia teemme verkkovierailutietoihin perustuen
Emme profiloi tai tee automaattisia päätöksiä verkkovierailutilastoihin perustuen.

Kehen otan yhteyttä saadakseni tietoa siitä mitä tietoa meillä on sinusta

Saat tiedon siitä mitä tietoa sinusta meillä on, missä ja miksi:
Petri Lehtinen, Puh. +358 40 588 2755, s-posti info@stonepower.fi

Ketä voin pyytää poistamaan henkilötietoni

Pyydä täältä: Petri Lehtinen, Puh +358 40 588 2755, s-posti info@stonepower.fi

Tietosi poistetaan mikäli siihen ei ole lakiin perustuvaa estettä. Tämänkin jälkeen internetiin jää vielä tietoa sinusta, erityisesti, jos olet käyttänyt sosiaalista mediaa.

Liitteet
Ks henkilötietorekisteriemme rekisterikohtaiset tietosuojaselosteet
Lomakepohjat on ladattu ositteesta: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/materiaalia/lomakkeet/rekisteri-jatietosuojaselosteet.html
1 Asiakasrekisteri
2 Toimittajarekisteri
3 Yhteistyö- ja sponsorointikumppanirekisteri