Stonepower-tuotteet

Stonepower

Stonepower-tuotteet

No product matches your request.

Stone spider

Stone spider

Stone scorpion

Stone scorpion

Stone termite

Stone termite

Bigfoot

Bigfoot

LD240

Line drill LD240

TD22

Tracdrill TD22

TD22

Truckdrill TD22

SD22

SD22 for excavators

SC38

SC38 for MRT2150

TD22

TD22 for a harvester

Stone zoomer

Stone zoomer

MD22

Mini drill MD22

Kuilupora

Kuilupora - Rock drill for mines

STONEPOWER-TUOTTEET

Stonepower-Youtube -kanava

Rockrobot Oy keskittyy kallionporaus- ja louhintalaitteiden valmistamiseen ja tuotekehitykseen sekä kiviteollisuuden erilaisten koneiden kunnossapitoon ja jatkokehitykseen. Porauslaitesarjamme nimi on Stonepower, ja tuotesarjamme tunnetuimmat tuotteet ovat Stone scorpion, spider, termite ja LD240. Yhteistyö  asiakkaan kanssa luo koviin käyttötarkoituksiin sopivat tuotteet.

STONEPOWER-TUOTTEET

  • Stone spider - tuotesarjan suurin kallioporavaunu
  • Stone scorpion - hydraulinen kallioporavaunu, jossa 350° kääntyvä ylävaunu
  • Stone termite - hydraulinen kallioporavaunu
  • LD240 - riviporauslaite
  • TD22 Tracdrill - traktoriin asennettu kallioporauslaitteisto
  • MD22 Minidrill - pieni kallioporauslaite

Lisäksi:

  • Stonepower poraohjaimet
  • Stonepower niskanvoitelulaitteet
  • Stonepower pölynerottimet

OMINAISUUDET

Meille tärkeitä arvoja tuotteessa ovat:
STANDARDIEN SEURAAMINEN
kuten CE-merkintä, päästömääräykset, käyttäjän ohjeistaminen, työturvallisuusnäkökohdat

TYÖHÖN SOPIVAT OMINAISUUDET
Olemme itse toimineet kivitöissä, joten tiedämme mitä laitteistolta vaaditaan. Olemme huomanneet kaipaavamme ominaisuuksia, joita ei ennen Stonepower-tuotteita ole ollut markkinoilla. Kuuntelemme myös erityisen tarkkaan mitä asiakas haluaa.

TOIMIVUUS
Laiteratkaisuja on testattu jo tuotekehitysvaiheessa ja jokainen laite lopputestataan kenttäolosuhteissa ennen luovutusta asiakkaalle.

LUOTETTAVUUS
Pohjoinen sijaintimme antaa loistavat mahdollisuudet koeponnistaa laitteistoamme ääri-ilmasto-olosuhteissa, joissa myös asiakkaamme joutuvat ponnistelemaan.

HELPPOHUOLTOISUUS
Rakenteet ovat helposti avattavissa. Letkujen pituudet on optimoitu. Venttiilit on hajautettu. Varaosien toimittajat valitaan laadun ja toimitusajan perusteella. Pyrimme ennakoimaan tulevia huoltotarpeita.

TAVOITETTAVUUS
Olemme täyden palvelun talo: meiltä saat laitteiston, teknisen tuen, varaosat, huollot ja käyttökoulutuksen. Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse.

HINTA
Hinta on erittäin kilpailukykyinen. Tule tekemään kauppaa ja vertaile hintoja!

MIELLYTTÄVÄ MUOTOILU
Olemme käyttäneet aikaa myös siihen, että tuleva työkumppanisi olisi tehokkuuden ja luotettavuuden lisäksi kaunis katsella. Tulettehan viettämään monta vuotta yhdessä. Myös Sinun asiakkaasi on kiinnostunut siitä minkälaisella laitteistolla työskentelet!

TEKNISEN PALVELUN TALO
Jokainen tuote kenttätestataan ennen asiakkaalle luovutusta. Tuotteen käyttönottoon voidaan järjestää koulutus asiakkaan toimipisteessä ja tuotteen käyttöön ja huoltoon on saatavissa teknistä tukea suoraan laitevalmistajalta. Saatavilla on myös huolto- ja varaosapalvelut.

HELPPOLUKUISET, KUVITETUT KÄSIKIRJAT
Olemme panostaneet siihen, että niin käyttö-, huolto- kuin turvallisuuskäsikirja olisi miellyttävä avata ja helppolukuinen. Käsikirjoissa on laaja valikoima kuvia, jotka auttavat löytämään mielenkiinnon kohteena olevan rakenteen nopeasti sekä ymmärtämään siihen liittyvän työohjeen. Tämä toivottavasti edesauttaa stressittömän kone-ihminen -suhteen rakentumisessa, kun tutustut uuteen työvälineeseesi.

RUNSAASTI KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA
Tuotteita on käytetty kentällä jo useita vuosia ja käyttökokemuksiin voi perehtyä esimerkiksi lehtiartikkeleihin tutustumalla: lehtiartikkelit.
Osallistumme vuosittain Mansen Mörinöihin sekä Finnmetko -messuille. Tervetuloa keskustelemaan siitä miten voisimme palvella Teitä porausteknisissä asioissa!