Soita myyntimme 040 588 2755 tai jätä meille viesti, niin palaamme pian asiaan.
  Tietosuojaseloste
  Painamalla ”Lähetä” hyväksyn, että Rockrobot säilyttää ja käsittelee antamiani yhteystietoja käsitelläkseen pyyntöni.

  Maxpo-messuilla nähtävillä useita Stonepower-uutuuksia

   

  Ihan pian avataan Maxpo 2023 -tapahtuman portit Hyvinkään lentokentällä. Maxpo on avoinna 31.8.–2.9.2023. Tervetuloa osastollemme A170 tutustumaan uudistuneeseen kallioporavaunumallistoon ja Stonepower brändi-ilmeeseen!

  Lue alta poimintoja kallioporavaunujemme uusista ominaisuuksista – ja tule tutustumaan ja kuulemaan lisää paikan päälle!

  Malliston pienimmän Termite-mallin väyläventtiilien ohjaustekniikka on uudistunut. Rakenne on yksinkertaistunut mahdollistaen samalla poravaunun etähallinnan. Tämä helpottaa muun muassa teknistä tukea käyttäjälle.

  Scorpion-mallissa uutuutena on syöttöpalkin pikakiinnitys. Koneeseen on nyt mahdollista saada syöttölaite sekä 9, 12 että 14 jalan porakangille. Uutta on myös tunnelipalkin RFID Safety System -tunnistus koneen ja käyttäjän väillä, mikä parantaa käyttöturvallisuutta. Vakiona tulevan Montabert-porakoneen tilalle on nyt saatavissa korkeavääntöinen saksalainen Eurodrill-porakone muun muassa stabilointiin ja ankkurointiporaukseen.

  Spider-mallissa alavaunun telastoa on uudistettu. Vetomoottorit ovat aiempaa suuremmat ja telaston pituutta on lisätty. Lisäksi koneen kääntökehämoduuli on aiempaa isompi ja tuplalaakeroitu. Kääntövaihteet ovat entistä voimakkaammat.
  Kaikkiin Stonepower-malleihin on nykyisin saatavissa HBC:n näytölliset radio-ohjaimet, joissa on selkeä ja helppokäyttöinen näyttö.

  Nähdään Maxpo 2023 -tapahtumassa!

  Rekisteröidy kävijäksi

  Rekisteröityminen kävijäksi Maxpo 2023 -tapahtumaan on täysin ilmaista, ja ennakkoon rekisteröitymällä pääset helposti messuporteista sisään tapahtumapäivänä.

   

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *