Maxpo-messuilla nähtävillä useita Stonepower-uutuuksia

 

Ihan pian avataan Maxpo 2023 -tapahtuman portit Hyvinkään lentokentällä. Maxpo on avoinna 31.8.–2.9.2023. Tervetuloa osastollemme A170 tutustumaan uudistuneeseen kallioporavaunumallistoon ja Stonepower brändi-ilmeeseen!

Lue alta poimintoja kallioporavaunujemme uusista ominaisuuksista – ja tule tutustumaan ja kuulemaan lisää paikan päälle!

Malliston pienimmän Termite-mallin väyläventtiilien ohjaustekniikka on uudistunut. Rakenne on yksinkertaistunut mahdollistaen samalla poravaunun etähallinnan. Tämä helpottaa muun muassa teknistä tukea käyttäjälle.

Scorpion-mallissa uutuutena on syöttöpalkin pikakiinnitys. Koneeseen on nyt mahdollista saada syöttölaite sekä 9, 12 että 14 jalan porakangille. Uutta on myös tunnelipalkin RFID Safety System -tunnistus koneen ja käyttäjän väillä, mikä parantaa käyttöturvallisuutta. Vakiona tulevan Montabert-porakoneen tilalle on nyt saatavissa korkeavääntöinen saksalainen Eurodrill-porakone muun muassa stabilointiin ja ankkurointiporaukseen.

Spider-mallissa alavaunun telastoa on uudistettu. Vetomoottorit ovat aiempaa suuremmat ja telaston pituutta on lisätty. Lisäksi koneen kääntökehämoduuli on aiempaa isompi ja tuplalaakeroitu. Kääntövaihteet ovat entistä voimakkaammat.
Kaikkiin Stonepower-malleihin on nykyisin saatavissa HBC:n näytölliset radio-ohjaimet, joissa on selkeä ja helppokäyttöinen näyttö.

Nähdään Maxpo 2023 -tapahtumassa!

Rekisteröidy kävijäksi

Rekisteröityminen kävijäksi Maxpo 2023 -tapahtumaan on täysin ilmaista, ja ennakkoon rekisteröitymällä pääset helposti messuporteista sisään tapahtumapäivänä.

 

34 thoughts on “Maxpo-messuilla nähtävillä useita Stonepower-uutuuksia

  1. Мадонна, икона поп-музыки и культурного влияния, продолжает вдохновлять и поражать своей музыкой и стилем. Её карьера олицетворяет смелость, инновации и постоянное стремление к самовыражению. Среди её лучших песен можно выделить ”Like a Prayer”, ”Vogue”, ”Material Girl”, ”Into the Groove” и ”Hung Up”. Эти треки не только доминировали на музыкальных чартах, но и оставили неизгладимый след в культурной и исторической панораме музыки. Мадонна не только певица, но и икона стиля, актриса и предприниматель, чье влияние простирается далеко за рамки музыкальной индустрии. Скачать mp3 музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *